Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Együnk halat, de mi legyen a szálkával?
Étkezési kultúra

Együnk halat, de mi legyen a szálkával?

Lángoló tejbegríz cimetfelhőben: a gyerekkor titokzatos csodái
Étkezési kultúra

Lángoló tejbegríz cimetfelhőben: a gyerekkor titokzatos csodái

Sercli vagy gyürke – ti hogy hívjátok a kenyér végét?
Étkezési kultúra

Sercli vagy gyürke – ti hogy hívjátok a kenyér végét?

Mártás-tudomány praktikus tanácsokkal
Étkezési kultúra

Mártás-tudomány praktikus tanácsokkal

Piknikre fel! Így készülj, hogy jól sikerüljön!
Étkezési kultúra

Piknikre fel! Így készülj, hogy jól sikerüljön!

Kanáltörténelem dióhéjban
Étkezési kultúra

Kanáltörténelem dióhéjban

Szürcsöld, idd vagy kanalazd: a levestálalás és -evés művészete
Étkezési kultúra

Szürcsöld, idd vagy kanalazd: a levestálalás és -evés művészete

„Tények ízekre szedve” – országos kampány a tévhitek ellen, az egészséges táplálkozásért, a fenntartható jövőért
Étkezési kultúra

„Tények ízekre szedve” – országos kampány a tévhitek ellen, az egészséges táplálkozásért, a fenntartható jövőért

Komótosan, mint a király, vagy rohanósan – te hogy szoktál reggelizni?
Étkezési kultúra

Komótosan, mint a király, vagy rohanósan – te hogy szoktál reggelizni?

A mama „forrása” hozzájárul ahhoz, hogy a feleség „zamatossá” váljon – teakultúra Törökországban
Étkezési kultúra

A mama „forrása” hozzájárul ahhoz, hogy a feleség „zamatossá” váljon – teakultúra Törökországban

Ütős nyitány vagy úri huncutság? Mi múlik az előételen?
Étkezési kultúra

Ütős nyitány vagy úri huncutság? Mi múlik az előételen?

A terítés szertartása: a vacsoraasztalnál megáll az idő
Étkezési kultúra

A terítés szertartása: a vacsoraasztalnál megáll az idő

Megadjuk a módját – tálalástörténeti kalandozások
Étkezési kultúra

Megadjuk a módját – tálalástörténeti kalandozások

Ájurvédikus táplálkozás: az élet tudománya
Étkezési kultúra

Ájurvédikus táplálkozás: az élet tudománya

Visszatérő kedvencünkkel kapcsolatos tévhitek
Étkezési kultúra

Visszatérő kedvencünkkel kapcsolatos tévhitek

A hagyományos ízekben találjuk meg a biztonságot – a világtrendek szerint
Étkezési kultúra

A hagyományos ízekben találjuk meg a biztonságot – a világtrendek szerint

Receptek

Levesek

Főzelékek

Húsok

Édes sütemények

Hirdetés
A vadászattól a terített asztalig – a kés fejlődéstörténete
Étkezési kultúra

A vadászattól a terített asztalig – a kés fejlődéstörténete

Több fűszer, hosszabb élet: a szívbarát étrend alapszabályai
Életmód

Több fűszer, hosszabb élet: a szívbarát étrend alapszabályai

Első evőeszközünk, az „ötágú” villa sosem megy ki divatból
Étkezési kultúra

Első evőeszközünk, az „ötágú” villa sosem megy ki divatból

7 ország karácsonyi asztala – mit esznek Európában karácsonykor?
Étkezési kultúra

7 ország karácsonyi asztala – mit esznek Európában karácsonykor?

„Hadseregre főzöl?” – Ilyen a jó kamra a tapasztalt háziasszony szerint
Étkezési kultúra

„Hadseregre főzöl?” – Ilyen a jó kamra a tapasztalt háziasszony szerint

Társ a konyhában egy egész életen át – Hogyan válasszunk kést?
Étkezési kultúra

Társ a konyhában egy egész életen át – Hogyan válasszunk kést?

Lángos, hekk és palacsinta – nektek melyik a kedvenc strandkajátok?
Étkezési kultúra

Lángos, hekk és palacsinta – nektek melyik a kedvenc strandkajátok?

Ahol élmény a vásárlás: pár jó tanács az igazi piacélményhez
Étkezési kultúra

Ahol élmény a vásárlás: pár jó tanács az igazi piacélményhez

Forrólevegős fritőz – aki helyesen használja, nemcsak olajat spórolhat vele
Étkezési kultúra

Forrólevegős fritőz – aki helyesen használja, nemcsak olajat spórolhat vele

Több fűszer, hosszabb élet: összegyűjtöttük a szívbarát étrend alapszabályait
Életmód

Több fűszer, hosszabb élet: összegyűjtöttük a szívbarát étrend alapszabályait

Babatápszerből sütikrém, avagy néha szótár kellene ahhoz, ahogy főzök
Étkezési kultúra

Babatápszerből sütikrém, avagy néha szótár kellene ahhoz, ahogy főzök

„A brokkoli a barátod!” – Így szoktassuk rá a gyerekeket a zöldségevésre!
Étkezési kultúra

„A brokkoli a barátod!” – Így szoktassuk rá a gyerekeket a zöldségevésre!

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Pikáns csirkés szendvics

Pikáns csirkés szendvics

Borbás Marcsi receptje

Túrós burek

Túrós burek

Borbás Marcsi receptje

Egzotikus gyümölcsleves

Egzotikus gyümölcsleves

Borbás Marcsi receptje

Áfonyás-túrós lepény

Áfonyás-túrós lepény

Antal Csilla receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü